HTML

Miscellaneous

A miscellaneous szó helyes leírására az angolul beszélő népesség talán 1%-a képes, ezért röviden csak misc-nek írják.

Portfolio Blogger

Friss topikok

  • Velemenyem szerint....: @dont be such a nazi: a lufival épp az energiaárak mentek le. Amúgy minden drágult az évtizedekek ... (2014.11.27. 15:39) Európa bajban van
  • jakabgipsz: Csak azok a betétesek bukjanak, akiknek a bankja csődbe ment volna. Így jogszerű, ha viszont azokt... (2013.03.20. 13:16) Ki a rosszfiú Cipruson?
  • Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt): @Belagezapista: mutass nekem valakit akinek nincs lehetosege meghallgatni barhol, ha akarja. es h... (2012.09.11. 09:29) Tessék jobb zenét csinálni
  • Quadrille Lobster: Hát, én már inkább azt az elméletet tartom valószínűnek, hogy hatalomátvétel volt felsőbb gengszet... (2012.08.12. 22:53) Hagyjuk békén a hippiket
  • Szűcs Róbert: A mai napon (2012. április 20.) megjelent a kivitelezésre vonatkozó tenderfelhívás. A házak blokkt... (2012.04.20. 09:14) Ócsai lakópark: minek?

portfolio.hu

Megfontolandó

2011.11.25. 01:08 misc

Moody's would consider a further downgrade of Hungary's government debt rating if there is a significant decline in government financial strength due to a lack of progress on structural reforms and implementation of the medium-term plan. Such a decline could be accompanied by lasting exchange-rate pressures or rising financing costs.

Conversely, Moody's would consider stabilising the outlook on the government's Ba1 bond ratings (potentially leading to an eventual ratings upgrade over the longer term) if the country were to embark on a sustainable consolidation path, involving a more consistent implementation of the medium-term plan and the Convergence Programme -- possibly supported by a resumption of robust economic growth -- which would stabilise government financial strength on a sustained basis.

link (Moody's)

Ezekre "strukturális reformokra" várunk már lassan egy évtizede. Próbálok optimista lenni, de van egy olyan érzésem, hogy nem most jön el az idő.

Szólj hozzá!

Címkék: gazdaság reform

A bejegyzés trackback címe:

https://misc.blog.hu/api/trackback/id/tr573409851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása